EEN WEBSITE DIE VOOR U WERKT.

Een sterke website gericht op vindbaarheid en conversie is key op het speelveld in 2017. Dat is waar Webgerei in het spel komt. Let’s get to work.

FULL RESPONSIVE & GROWTH.

Een website wordt op vele verschillende schermgroottes bekeken. Van een smartphone tot een groot 24 inch scherm. De truc is om uw website, ongeacht alle verschillende verhoudingen, mooi weer te geven. Geen fouten of afsnijdende teksten meer. Webgerei maakt sites die hieraan voldoen. Daarnaast blijven we uw platform continue verbeteren.

A/B Testing

We kunnen verschillende versies van bepaalde pagina’s of delen van pagina’s maken om consumenten gedrag met elkaar te vergelijken.

Heatmaps & Recordings

We maken opnamen van het aantal clicks op elementen op de pagina, schermopnamen en meer, om precies de handelingen van uw websitebezoeker te meten.

Customer Feedback

We kunnen customer feedback functies toevoegen aan de site om de consument mee te laten denken over verbetering van uw platform.

icon-04We kunnen het er allemaal mee eens zijn dat de afgelopen jaren veel is veranderd. Vooral op technologisch gebied. Wij snappen dat u als ondernemer vooruitstrevend wilt zijn. Dat is moeilijk in deze snel veranderende tijd. Gelukkig zit ons team hier volledig bovenop. Wij blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen en geven u advies met onze nieuwe kennis van de markt. Als wij groeien, groeit u met ons mee en andersom. Het verbeteren van uw online positie is een tijdrovende taak die Webgerei met plezier uit handen neemt.

%

Up-to-date

%

Laser Focus

WAT ONS MAANDELIJKS PAKKET TE BIEDEN HEEFT.

Analytics

Gegevens binnenhalen over het gebruik van uw website is belangrijk. Hieraan kunt u zien wie uw site het meest gebruikt (leeftijd, woonplaats, taal, enzovoorts) en of dit overeenkomt met uw doelgroep. Op basis van deze informatie kunnen we uw website nóg beter in de markt zetten.

Heatmaps

Op een heldere, overzichtelijke manier zien op welke gedeeltes en links meer geklikt wordt dan op andere? Dat kan! Heatmaps brengen op een visuele manier de conversie op uw website in kaart. Ook maken we opnames van gebruikers zodat we deze informatie kunnen inzetten om uw platform nog beter te maken.

Veiligheid

Het is vervelend, maar websites worden gehackt. Indien er persoonlijke gegevens op een website staan, zou een geslaagde hack zware gevolgen met zich mee kunnen brengen. Wij beschermen u hiervoor. Zo goed als dat mogelijk is. Bespreek je zorgen met ons, we geven je er hoop voor terug.

Support

Omdat u waarschijnlijk niet zelf uw website wilt onderhouden, staan wij paraat met ons team om al uw verbeterpunten en aanpassingen door te voeren. Ook als u advies nodig heeft kunt ons altijd bereiken. Zowel via de telefoon als email. We staan altijd voor u klaar.

E-mail

paul@webgerei.com

Telefoonnummer

020 2101035 

of 

06 53893833

Volg Ons