Op Maat

Wij maken alles op maat.

Goede Support

Goed bereikbaar 24/7 voor support

We Zijn Creatief

De combinatie van creatieve designers en gedegen web development

Goede Prijzen

Omdat we met de nieuwste software werken.

f

Customizable

Alles wat gebouwd wordt is makkelijk aan te passen door derden

100% Responsive

Wij leveren uitsluitend responsive websites.

Constante Innovatie

Zolang wij groeien, blijven we verbeteren. Samen.

w

Helder Contact

We houden van een duidelijke samenwerking.

FULL RESPONSIVE & GROWTH.

Een website wordt op vele verschillende schermgroottes bekeken. Van een smartphone tot een groot 24 inch scherm. De truc is om uw website, ongeacht alle verschillende verhoudingen, mooi weer te geven. Geen fouten of afsnijdende teksten meer. Webgerei maakt sites die hieraan voldoen. Daarnaast blijven we uw platform continue verbeteren.

Conceptfase

Aan de hand van onderzoeksresultaten, kan de juiste UX / klantreis bepaald worden. Dit om op de beste wijze informatie over te brengen naar de doelgroep en de juiste leadgeneratie tot koop te generen. Aan de hand hiervan kan is de basis gelegd voor het maken van keuze in de opbouw en design. 

.

Development

Webgerei is gespecialiseerd in de bouw van sterke websites die optimaal ranken in zoekmachines en continu kunnen blijven innoveren met updates. Hierin spelen punten als de beveiliging, laadsnelheid, inrichting en responsive versie een belangrijke rol.

Branding

We bepalen welke vormen van online marketing ingezet dienen te worden om binnen korte en lange termijn de doelstellingen te kunnen behalen online. 

EEN WEBSITE DIE VOOR U WERKT.

Een sterke website gericht op vindbaarheid en conversie is key op het speelveld in 2020. Dat is waar Webgerei in het spel komt. Let’s get to work.

E-mail

contact@webgerei.com

Telefoonnummer

020 2101035 

Volg Ons